Microfoane

Fara Stoc
4324
145.00 Lei (TVA inclus)  

A.lav EZ este un microfon ultraportabil, de tipul lavaliera omni-directionala, destinata folosirii impreuna cu un telefon sau o tableta, pentru a inregistra filme, interviuri, podcast-uri, sau voice over, oricand e nevoie de un sunet profesional dar intr-o unitate portabila si compacta.5333
310.00 Lei (TVA inclus) 368.00 Lei (TVA inclus)  
In stoc

Boya BY-VM190P Microfon supercardioid pentru DSLR si camere video

Boya BY-VM190P este un microfon supercardioid construit pentru a recepta in primul rand semnalul din fata si a minimiza receptia semnalelor laterale si din spate. Microfonul are o constructie solida, ideala pentru folosirea in combinatie cu DSLR-uri sau camere video. Montura de tip shockmount este gandita pentru atenuarea vibratiilor si zgomotelor produse prin manevrarea camerei.

Detalii


Fara Stoc
4325
320.00 Lei (TVA inclus)  

Microfon supercardioid Aputure V-MIC D1 pentru aparate foto si camere video

Microfonul supercardioid Aputure V-MIC D1 pentru interviuri, evenimente, etc. reprezinta o alternativa inteligenta la microfonul incorporat al camerei. Dimensiunile, greutatea si conexiunea cu jack 3.5mm il fac ideal pentru camerele bridge si DSLR.

Microfonul Aputure V-MIC D1 foloseste un dispozitiv cu membrane din silicon pentru a izola microfonul de montura, eliminand astfel zgomotele produse de butoanele aparatului sau inelele obiectivului. Montura inteligenta a microfonului Aputure V-MIC D1 permite orientarea acestuia catre orice directie pe verticala sau orizontala. De asemenea, prin incorporarea unui filtru low-cut, microfonul V-MIC D1 elimina zgomotele parazite produse de vant sau trafic. In pachetul Aputure V-MIC D1 este inclus un windscreen si un windshield care se folosesc pentru a inregistra vocea in conditii de vant puternic.

Detalii


Fara Stoc
4326
470.00 Lei (TVA inclus)  

Microfon supercardioid Aputure V-MIC D2 pentru aparate foto si camere video

Microfonul supercardioid Aputure V-MIC D2 pentru interviuri, evenimente, etc. reprezinta alegerea perfecta pentru videografii care isi doresc un sunet de calitate buna la un pret convenabil. Dimensiunile, greutatea si conexiunea cu jack 3.5mm il fac ideal pentru orice camera, de la DSLR la camere video profesionale.

Aputure V-MIC D2 foloseste un dispozitiv cu membrane din silicon pentru a izola microfonul de montura, eliminand astfel zgomotele produse de butoanele aparatului sau inelele obiectivului. Montura este la randul ei construita dintr-un suport flexibil care adauga in ca un strat de izolare si se termina intr-o patina de blitz standard care este prevazuta si cu filet mama 1/4 . De asemenea, prin incorporarea unui filtru low-cut, microfonul V-MIC D1 elimina zgomotele parazite produse de vant sau trafic. In pachetul Aputure V-MIC D1 este inclus un windscreen si un windshield care se folosesc pentru a inregistra vocea in conditii de vant puternic.

Detalii