Slider

Fara Stoc
csbsl60 ; 2042
450.00 Lei (TVA inclus) 549.00 Lei (TVA inclus)  


AU0109A-A01 este un slider cu lungimea de 60cm, fabricat din aluminiu prin prelucrare CNC. Sina este prevazuta cu cate un filet 1/4 si unul 3/8 la fiecare dintre capete si in mijloc, pentru montarea pe trepiede, stative, etc. Piciorusele au capete metalice si sunt reglabile pe inaltime, astfel ca sliderul poate fi utilizat si pe teren accidentat.


Sliderul este dotat cu o patina care aluneca pe sine prin intermediul a 4 rulmenti din otel, a caror pozitie se poate modifica pentru a regla rezistenta la inaintare a patinei. Aceasta este dotata cu o bula de nivel, o rotita pentru blocarea pozitiei si un surub 3/8 pentru atasarea capetelor de trepied sau a Magic Arm-urilor.


Detalii


Fara Stoc
cssl80
449.00 Lei (TVA inclus)  

Commlite CS-SL80 slider 80cm pentru camere video si DSLR

Commlite CS-SL80 este un slider cu lungimea de 80cm, fabricat din aluminiu prin prelucrare CNC. Sina este prevazuta cu un filet 1/4 si unul 3/8 in mijloc si cate un filet 1/4 la fiecare capat pentru montarea pe trepiede, stative, etc. Piciorusele au capete cauciucate si sunt reglabile pe inaltime, astfel ca sliderul poate fi utilizat si pe teren accidentat.

Sliderul este dotat cu o patina care aluneca silentios pe sine datorita insertiilor de silicon de la baza. Patina este prevazuta cu un surub 1/4 si un adaptor 3/8 pentru atasarea capetelor de trepied sau a Magic-Arm-urilor. De asemenea, pe patina se mai pot gasi 3 gauri cu filet 1/4, o bula de nivel si un surub pentru ajustarea vitezei de deplasare sau blocarea pozitiei.

Detalii