Filtreaza produsele

Lightbox

Lightbox - solutiii portabile pentru fotografie de produs

Fara Stoc
3900
499.00 Lei (TVA inclus)  

Lightbox portabil ZMP-30 cu neon 5500K pentru fotografie de produs

Lightbox-ul portabil ZMP-30 este solutia ideala pentru fotografierea simpla si rapida a obiectelor mici pe un fundal monocolor, reducand foarte mult timpul de posprocesare a imaginilor. Este perfect pentru cei care fac productie foto sau video pentru site-uri de e-commerce, cataloage de produse, bijuterii, etc.

Detalii


Fara Stoc
3897
499.00 Lei (TVA inclus) 599.00 Lei (TVA inclus)  

Lightbox portabil ZD-400 60x60cm cu LED-uri pentru fotografie de produs

Lightbox-ul MK50 este ideal pentru fotografierea rapida a produselor pe un fundal alb sau negru, micsorand foarte mult timpul de postprocesare a imaginilor.

Detalii


4646
550.00 Lei (TVA inclus)  
In stoc

Lightbox-ul Caden este ideal pentru fotografierea rapida a produselor pe un fundal alb sau negru, micsorand foarte mult timpul de postprocesare a imaginilor, dar si ca solutie mobila, fiind foarte usor de montat – demontat si transportat.


Cortul are ca surse de lumina doua panouri cu cate 50 LED-uri SMD, interiorul este laminat cu un strat argintiu reflectorizant, si este insotit de 2 fundaluri PVC alb si negru.Fara Stoc
3896
689.00 Lei (TVA inclus)  

Lightbox portabil PVC MK50 cu LED-uri pentru fotografie de produs

Lightbox-ul MK50 este o solutie foarte buna pentru fotografierea simpla si rapida a produselor, in special produse de mici dimensiuni si bijuterii de dimensiuni medii. Prin folosirea acestui lightbox se reduce semnificativ timpul de postprocesare pentru obtinerea unui fundal perferct alb.

Detalii


Fara Stoc
3899
759.00 Lei (TVA inclus)  

Lightbox portabil ZMP-45 cu doua neoane 5500K pentru fotografie de produs

Lightbox-ul portabil ZMP-45 este solutia ideala pentru fotografierea simpla si rapida a obiectelor mici pe un fundal monocolor, reducand foarte mult timpul de posprocesare a imaginilor. Este perfect pentru cei care fac productie foto sau video pentru site-uri de e-commerce, cataloage de produse, bijuterii, etc.

Detalii