Garantie

Garantia produselor

Pentru orice informatie legata de garantia produselor ne puteti contacta folosind datele de mai jos:

Email: vanzari@ishoot.ro / tehnic@ishoot.ro
Whatsapp/Telefon: 0784.204.227
La sediu: Matasari 14A, Sector 2, Bucuresti

Garantia se acorda pentru 1 (un) an calendaristic de la data receptiei produsului, cu exceptia anumitor produse. Aceste exceptii sunt declarate pe pagina produselor respective.

Produsele achizitionate de pe site-ul iShoot.ro beneficiaza de garantie in baza bonului, facturii sau a oricarei dovezi ale achizitiei. Exceptie fac produsele pentru care a fost generat un certificat de garantie cu serie unica specificata. Acestea se pot accesa in pagina comenzii din contul de client, sau accesand link-ul de descarcare primit pe e-mail-ul specificat in comanda. Verificati si folderul de spam si se recomanda printarea si/sau mutarea mesajelor in inbox, majoritatea clientilor de e-mail pastreaza mesajele in spam pentru doar 30 de zile.

Produsele care fac obiectul garantiei se aduc/trimit la sediul nostru din strada Matasari 14A, Sector 2, Bucuresti, insotite de o copie dupa factura, bon, sau, dupa caz, certificat, impreuna cu datele de contact si detalierea defectului constatat. Inainte de aducerea/trimiterea produselor se recomanda comunicarea acestui fapt prin e-mail/Whatsapp.

Defectele vizibile la momentul receptiei unei comenzi se reclama in termen de 72 ore. Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat de curier sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

Vanzatorul este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de utilizare/instalare.