​ Microfon stereo Boya BY-SM80

Momentan Indisponibil
7148

260.00 Lei (TVA inclus)

Microfon stereo X/Y tip condensator compact pentru aparate DSLR si camere video, cu montare pe patina rece si conexiune jack 3.5mm. Talpa acetuia include un filet de 1/4” pentru a putea fi montat pe stativ, iar piciorul microfonului are o constructie care absoarbe vibratiile.


Fiecare dintre cele doua microfoane orientabile dispune de propriul reglaj al volumului, astfel ca se poate inregistra un canal mai incet sau mai tare decat celalalt. Volumul inregistrarii poate fi monitorizat in casti, folosind mufa jack dedicata.Microfon stereo X/Y tip condensator compact pentru aparate DSLR si camere video, cu montare pe patina rece si conexiune jack 3.5mm. Talpa acetuia include un filet de 1/4” pentru a putea fi montat pe stativ, iar piciorul microfonului are o constructie care absoarbe vibratiile.

Fiecare dintre cele doua microfoane orientabile dispune de propriul reglaj al volumului, astfel ca se poate inregistra un canal mai incet sau mai tare decat celalalt. Volumul inregistrarii poate fi monitorizat in casti, folosind mufa jack dedicata.

Accesorii incluse: protectie antivant din blana sintentica.

Raspuns in frecventa: 35 - 20,000Hz +/- 3dB

Sensibilitate: -33dB +/- 1dB / 0dB=1V/Pa @ 1Khz

Raport semnal-zgomot: 78dB sau mai mult

Impedanta iesire: 200 Ohm sau mai putin

Alimentare: 2 baterii AAA

Conexiune: mini-jack 3.5mm plus conector casti

Dimensiuni: 95 x 55 x 50 mm

Greutate: 78 g

Sursa sunet:
Vocal
Tip captare:
Stereo
Destinat pentru:
Conferinta
Conectivitate:
Wi-Fi
Tip conexiune:
Wireless
Transmisie:
Digital
Brand:
Boya
Culoare:
negru
Dimensiune:
95 x 55 x 50 mm