Montura L

Montura L-Mount

  Montura L-Mount marcheaza inceputul unei noi ere de compatibilitate a obiectivelor fara compromis si deschide astfel un spectru aproape nelimitat de noi posibilitati creative. Distanta mica dintre lentila si senzor, de 20mm, permite corpuri de camera si obiective mai compacte, precum si utilizarea adaptoarelor pentru obiective de la alti producatori.

  Alianta L-Mount este un parteneriat intre Leica, SIGMA, Panasonic, Ernst Leitz Wetzlar GmbH, DJI, ASTRODESIGN, SAMYANG si Blackmagic Design. A fost fondata in 2018 de Leica, Panasonic si Sigma pentru a crea un nou standard pentru camerele mirrorless cu obiective interschimbabile (MILC). Acest standard ofera solutii usor de utilizat care va permite fotografilor sa mixeze si sa potriveasca oricare dintre camerele APS-C si Full-Frame, ale celor opt producatori, cu orice obiectiv din portofoliile de produse ale celuilalt.

  Indiferent de combinatia pe care ati putea-o alege toate caracteristicile functionale si calitative ale fiecarui sistem respectiv vor fi pastrate in totalitate. L-Mount deschide astfel un spectru aproape nelimitat de noi posibilitati creative.

 

Filtre
  • Disponibilitate