Returnarea produselor

KPO-Computers SRL ( iSHOOT.ro ) recomanda, pentru o desfasurare cat mai buna a procedurii de retur, pastrarea completa a ambalajului si accesoriilor cu care este insotit produsul.

Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporti de siguranta / protectie din carton sau polistiren), sau ale produsului, va duce la diminuarea valorii produselor – conform art.14, alin.3 din OUG Nr.34/2014.

Returul produselor cumparate se poate realiza atunci cand:

1.Produsul primit prezinta defecte de nou:

In acest caz cumparatorul are obligatia de a semnala, in termen de 2 zile calendaristice de la receptionare, trimitand un e-mail pe adresa: retur@ishoot.ro, care sa contina fotografii cu defectul constatat si urmatoarele informatii:

Nume cumparator:

Telefon:

Nr comanda/nr factura:

Produs:

Defect:

In termen de pana la maxim 72h, consultantii ishoot.ro vor raspunde solicitarii de retur, iar cumparatorul va primi indicatiile privind pasul urmator: fie inlocuirea produsului, fie restituirea sumei achitate.

Produsul cu defect se va trimite la retur prin curierul agreat de ishoot.ro, iar costul expeditiei va fi gratuit pentru cumparator.

2.Renuntarea la cumparare, fara motive, conform O.U.G. Nr. 34/2014 pentru achizitiile online (comanda plasata si confirmata prin e-mail)

Conform legislatiei in vigoare au dreptul la acest tip de retur toate persoanele fizice, care au incheiat un contract la distanta (comanda plasata in site si confirmata, indiferent de tipul de livrare) si care au notificat ishoot.ro, in termen de 14 zile calendaristice, de la data receptionarii produselor cumparate.

Ishoot.ro extinde aceasta posibilitate si persoanelor juridice, in aceleasi conditii ca pentru cele fizice.

Notificarea se va face prin e-mail la adresa retur@ishoot.ro, cu titlul Retur drept de retragere

si trebuie sa contina:

Nr comanda/nr factura:

Produs:

Nume cumparator:

Telefon:

Cont IBAN:

Produsul se va trimite la retur in aceleasi conditii in care a fost primit, fara defecte sau piese componente lipsa, prin curierat, iar costul expeditiei va fi suportat de catre cumparator, urmand ca acesta sa primeasca in termen de maxim 30 zile calendaristice contravaloarea achitata initial (la cumparare) pentru produs.

Returnarile nu se vor face cu ramburs. Returnarea banilor se va face ulterior prin transfer bancar.

Returnarea se va face conform datelor de mai jos :

iSHOOT.ro

Strada Matasari Nr. 14A

Sector 2, Bucuresti

Telefon: 0784.204.225, e-mail: retur@ishoot.ro,

Program de lucru : Luni - Vineri 10:00 - 18:00