Returnarea produselor

KPO-Computers SRL (iShoot.ro) recomanda, pentru o desfasurare cat mai buna a procedurii de retur, pastrarea completa a ambalajului si accesoriilor cu care este insotit produsul.

Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporti de siguranta / protectie din carton sau polistiren), sau ale produsului, va duce la diminuarea valorii produselor – conform art.14, alin.3 din OUG Nr.34/2014.

Returul produselor cumparate se poate realiza atunci cand:

1.Produsul primit este gresit sau prezinta defecte de nou:

In acest caz cumparatorul are obligatia de a semnala, in termen de 2 zile calendaristice de la receptionare, trimitand un e-mail pe adresa: retur@ishoot.ro, care sa documenteze situatia constatata si urmatoarele informatii:

Nr. comanda / nr. factura:
Nume cumparator:
Telefon:
Produs:
Problema constatata:

In termen de pana la maxim 72h, consultantii ishoot.ro vor raspunde solicitarii, iar cumparatorul va primi indicatiile privind pasul urmator: fie inlocuirea produsului, fie restituirea sumei achitate in termen de maxim 30 zile calendaristice.

Produsul se va aduce la sediu sau se va trimite prin FAN Courier / Urgent-Cargus / Sameday, iar costul expeditiei va fi  trecut la destinatar.

2.Renuntarea la cumparare, fara motive, conform O.U.G. Nr. 34/2014 pentru achizitiile online (comanda plasata si confirmata prin e-mail)

Conform legislatiei in vigoare au dreptul la acest tip de retur toate persoanele fizice, care au incheiat un contract la distanta (comanda plasata in site si confirmata, indiferent de tipul de livrare) si care au notificat ishoot.ro, in termen de 14 zile calendaristice, de la data receptionarii produselor cumparate.

Ishoot.ro extinde aceasta posibilitate si persoanelor juridice, in aceleasi conditii ca pentru cele fizice.

Notificarea se va face prin e-mail la adresa retur@ishoot.ro, cu titlul Retur / drept de retragere si trebuie sa contina:

Nr. comanda / nr. factura:
Nume cumparator:
Telefon:
Produs:
Cont IBAN:
Titular cont:
Motiv (optional):

In aceasta situatie nu este necesara o confirmare din partea unui consultant iShoot.ro.

Produsul se va aduce la sediu sau se va trimite la retur cu orice serviciu de curierat rapid, in aceleasi conditii in care a fost primit, in ambalajul original, fara defecte sau piese componente / accesorii lipsa, iar costul expeditiei va fi suportat de catre cumparator, urmand ca acesta sa primeasca in termen de maxim 30 zile calendaristice contravaloarea achitata initial (la cumparare) pentru produs.

Returnarile nu se vor face cu ramburs. Restituirea contravalorii se va face ulterior, prin transfer bancar.

Returnarea se va face conform datelor de mai jos :

iShoot.ro
Str. Matasari Nr. 14A
Sector 2, 021427
Bucuresti

Telefon: 0784.204.225, e-mail: retur@ishoot.ro
Program de lucru: Luni - Vineri 10:00 - 18:00