ECHIPAMENTE FOTO VIDEO SI ACCESORII

Returnarea produselor

KPO-Computers SRL (iShoot.ro) recomanda, pentru o desfasurare cat mai buna a procedurii de retur, pastrarea completa a ambalajului si accesoriilor de care este insotit produsul.

Returnarea unui produs fara ambalaj sau fara alte accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporti de siguranta / protectie din carton sau polistiren), sau ale produsului, va duce la diminuarea valorii produselor – conform art.14, alin.3 din OUG Nr.34/2014.

Returul produselor cumparate se poate realiza in urmatoarele situatii:

1. Renuntarea la cumparare, fara motive, conform O.U.G. Nr. 34/2014 pentru achizitiile online

Conform legislatiei in vigoare au dreptul la acest tip de retur toate persoanele fizice, care au incheiat un contract la distanta (comanda plasata in site si confirmata, indiferent de tipul de livrare) si care au notificat ishoot.ro, in termen de 14 zile calendaristice, de la data receptionarii produselor cumparate.

Ishoot.ro extinde aceasta posibilitate si persoanelor juridice, in aceleasi conditii ca pentru cele fizice.

Notificarea se va face prin e-mail la adresa retur@ishoot.ro, cu titlul Retur / Drept de retragere, continand urmatoarele informatii:

Nr. comanda / nr. factura:
Nume cumparator:
Telefon:
Produs:
Cont IBAN:
Titular cont:
Motiv (optional):

In aceasta situatie NU este necesara o confirmare din partea noastra.

Produsul se va aduce la sediu sau se va trimite cu orice serviciu de curierat rapid, ambalat corespunzator, in aceleasi conditii in care a fost primit, cu ambalajul original, fara defecte sau piese componente ori accesorii lipsa. Costul expeditiei va fi suportat de catre cumparator, urmand ca acesta sa primeasca in termen de maxim 30 zile calendaristice contravaloarea achitata.

Returnarile nu se vor face cu ramburs. Restituirea contravalorii se va face ulterior, prin transfer bancar.

2. Produsul primit este altul decat cel comandat sau prezinta defecte de nou

Cumparatorul ne va notifica, in termen de 48h de la receptie, trimitand un e-mail pe adresa: retur@ishoot.ro, cu titlul Produs gresit/neconform, continand urmatoarele informatii:

Nr. comanda / nr. factura:
Nume cumparator:
Telefon:
Produs:
Problema constatata:

In termen de pana la 72h, vom raspunde solicitarii, si vom stabili pasul urmator: fie inlocuirea produsului, fie retur si restituirea sumei achitate, in termen de maxim 30 zile calendaristice.

Produsul se va aduce la sediul nostru, sau se va trimite prin DPD / FAN Courier / Cargus / Sameday, iar costul expeditiei va fi trecut la destinatar.

Adresa retur:

iShoot.ro
Str. Matasari Nr. 14A
Sector 2, 021427
Bucuresti

Telefon: 0784.204.227,
e-mail: retur@ishoot.ro
Program: Luni - Vineri / 10:00 - 18:00