Termeni si conditii

Termeni si conditii - Ishoot

Termeni si conditii

S.C. KPO Computers S.R.L. este o societate romaneasca, cu capital 100% romanesc, cu sediul social in Bucuresti, Punct de lucru: Strada Mătăsari Nr. 14A, Sector 2, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/9910/2005, avand codul unic de inregistrare RO17650695.

I. Accesul la site

Accesul site-ului www.ishoot.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. KPO Computers S.R.L. isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

Informatiile oferite pe acest site sunt gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea.

II. Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al KPO COMPUTERS S.R.L.. Acesta este proprietatea KPO COMPUTERS S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei KPO COMPUTERS S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

III. Informatii personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. KPO COMPUTERS S.R.L. va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui KPO COMPUTERS S.R.L. dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. KPO COMPUTERS S.R.L. nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

IV. Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre KPO COMPUTERS S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, etc.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.KPO COMPUTERS S.R.L. se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si KPO COMPUTERS S.R.L..

Pe partea de securitate KPO COMPUTERS S.R.L. a implementat si un certificat de securitate SSL, pentru a asigura confidentialitatea datelor transmise si pentru a demonstra autenticitatea site-ului Ishoot.ro.

KPO COMPUTERS S.R.L. se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004, iar la cererea in scris trimisa la adresa din Strada Mătăsari Nr. 14A, Sector 2, Bucuresti, se obliga:

sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor.

KPO Computers S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora.

Legea nr. 365/2002 cu modificarile aduse prin legea nr. 121/2006 privind comertul electronic.

Ordonanta nr. 130/2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

KPO COMPUTERS S.R.L. prin platforma ING Web Pay garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.) nu sunt transferate sau stocate pe serverele KPO Computers S.R.L.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de card, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea clientului in acest sistem.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.ISHOOT.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.ISHOOT.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.ISHOOT.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

V. Site-ul Ishoot

Site-ul www.ishoot.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre KPO COMPUTERS S.R.L..

VI. Pret

Preturile prezente pe site includ TVA (19%).

Preturile sunt actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostrii.

VII. Modalitati de plata

Plata se poate efectua:

Numerar sau cu cardul prin POS, pentru comenzile care se ridica de la punctul de lucru KPO COMPUTERS S.R.L., din Strada Mătăsari Nr. 14A, Sector 2, Bucuresti.

Prin OP (ordin de plata) sau transfer bancar in baza facturii proforme emise de KPO COMPUTERS S.R.L.. Factura proforma va fi emisa in momentul efectuarii comenzii si poate fi gasita in e-mail-ul de confirmare sau in contul Ishoot. Livrarea produselor se va face dupa confirmarea platii prin e-mail la vanzari@ishoot.ro, atasand o copie a OP-ului.

Ramburs, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor.

Online cu cardul de credit/debit.

KPO COMPUTERS S.R.L. accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro.

VIII. Livrarea comenzilor

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.ishoot.ro este de 24 - 72H ore din momentul plasarii comenzii. In anumite situatii, KPO COMPUTERS S.R.L. isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

De asemena exista optiunea de ridicare a produselor de la sediul nostru (dupa primirea confirmarii ca s-a pregatit pentru ridicare comanda plasata online).

IX. Garantia produselor

Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie si nu afecteaza drepturile conferite prin ordonanta guvernului nr. 130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, legea nr. 449/2003 republicata si ordonanta de urgenta nr. 174/2008.

X. Renuntarea la cumparare, fara motive, conform O.U.G. Nr. 34/2014 pentru achizitiile online

Conform legislatiei in vigoare au dreptul la acest tip de retur toate persoanele fizice, care au incheiat un contract la distanta (comanda plasata in site si confirmata, indiferent de tipul de livrare) si care au notificat ishoot.ro, si returnat articolele, in termen de 14 zile calendaristice, de la data receptionarii produselor cumparate.

Ishoot.ro extinde aceasta posibilitate si persoanelor juridice, in aceleasi conditii ca pentru cele fizice.

Notificarea se va face prin e-mail la adresa retur@ishoot.ro, cu titlul Retur / Drept de retragere, continand urmatoarele informatii:

Nr. comanda / nr. factura; Nume cumparator; Telefon; Produs; Cont IBAN (sau mentionare restituire pe card, daca s-a achitat online si se doreste; Titular cont; Motiv (optional).

In aceasta situatie NU este necesara o confirmare din partea noastra. In termen de pana la 14 zile calendaristice produsul se va aduce la sediu sau se va trimite cu orice serviciu de curierat rapid, ambalat corespunzator, in aceleasi conditii in care a fost primit, cu ambalajul original, fara defecte sau piese componente ori accesorii lipsa. Costul expeditiei va fi suportat de catre cumparator, urmand ca acesta sa primeasca contravaloarea produselor returnate, in termen de pana la 14 zile calendaristice de la receptia returului. In cazul in care contravaloarea nu este receptionata in acest interval, va rugam sa ne contactati prin e-mail sau mesagerie Whatsapp/SMS.

Returnarile nu se vor face cu ramburs. Restituirea contravalorii se va face ulterior, prin transfer bancar.

- Produsul primit este altul decat cel comandat sau prezinta defecte de nou

Cumparatorul ne va notifica, in termen de 48h de la receptie, trimitand un e-mail pe adresa retur@ishoot.ro, cu titlul Produs gresit/neconform, si urmatoarele informatii:

Nr. comanda (si/sau) nr. factura; Nume; Telefon; Produs; Problema constatata

In termen de pana la 72h, vom raspunde solicitarii, si vom stabili pasul urmator: fie inlocuirea produsului, fie retur si restituirea sumei achitate. In caz contrar, produsul se va putea returna fara confirmare, in termen de pana la 14 zile calendaristice.

In cazul returului, produsul se va aduce la sediu, sau se va expedia prin DPD / FAN Courier / Cargus / Sameday, iar costul expedierii va fi trecut la destinatar.

XI. Limitarea responsabilitatii

KPO COMPUTERS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

KPO COMPUTERS S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

KPO COMPUTERS S.R.L. isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

KPO COMPUTERS S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:

informatiile nu vor implini toate cerintele dumneavoastra;

site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;

calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele.

KPO COMPUTERS S.R.L. nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca KPO COMPUTERS S.R.L. a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;

acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;

declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;

orice alta problema legata de serviciile site-ului.

KPO COMPUTERS S.R.L. isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si KPO COMPUTERS S.R.L. nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

XII. Actualizarea continutului

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.ishoot.ro (prin text, imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea iShoot, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit iShoot nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga iShoot la nicio actiune.

  • Culoarea produselor poate fi influentata de setarile device-ului pe care il folositi, putand astfel sa existe mici discrepante intre produsul fizic si pozele de pe site.
  • Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre iShoot pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.
  • De asemenea, iShoot isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

KPO COMPUTERS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

XIII. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.